Wat bied ik jou? SEO!

Wie kent het niet! Je bent gestart met je eigen bedrijf en gaat enthousiast aan de gang om je website te vullen. Met afbeeldingen, een prachtige lay-out, maar dan… De tekst! Help, dit is nou nét niet jouw ding! En SEO, wat is dat!?

Laat mij je daarbij helpen! Want een goede SEO tekst op jouw website is belangrijker dan je denkt. Je kunt nog zó veel te bieden hebben, wanneer jouw teksten geschreven lijken door een kind van 8, zoekt iemand misschien toch even verder. En dat zou zonde zijn! Ieder zijn ding, mij hoef je ook niet te vragen om jouw auto een beurt te geven…

Daarbij is het belangrijk om met jouw teksten hoog in Google te kunnen scoren. SEO zijn eigenlijk een aantal stappen om hoog in Google te kunnen scoren. Dus met een goede SEO tekst maak je meer kans om bezoekers op jouw website te krijgen; en dat is wat je wilt! Maar daarnaast moet je tekst natuurlijk lekker leesbaar zijn. Wanneer je vooral moeite stopt in de SEO, is jouw tekst vaak niet te lezen en haken mensen alsnog af.

Ondanks dat ik nog niet zo lang geleden ben gestart met mijn eigen bedrijf, heb ik al aardig wat ervaring. Daarbij, tekst schrijven moet een beetje in je zitten, je doet het met je hart. Je wil bij iemand binnen komen met wat jij te bieden of te vertellen hebt.

Ik ben dan ook enorm fan van het persoonlijk brengen van jouw tekst. Wanneer iemand zich aangesproken voelt, of het idee krijgt dat je hem begrijpt, zal hij sneller voor jou kiezen. Zie het als een bepaalde klik, die je soms zomaar met iemand op straat of in het café hebt. Je hoeft elkaar niet te kennen, maar kunt je direct een beetje verbonden voelen. Zo werkt het in het bedrijfsleven ook, een blaaskaak gun je minder snel iets dan iemand waarmee je ‘levelen’ kunt.

Ook enthousiast geworden? Stuur me een berichtje voor wat informatie, dan gaan we samen aan de slag!

dorien@dogetsocial.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven