Wie is Dorien

Dorien Bisschop, 40 jaar & single mom van 3 fantastische/jawel de leukste, kinderen. Al sinds ik jong ben schrijf ik graag. Van dagboeken vol, tot verhaaltjes, gedichtjes en zelfs liedjes. Voor mij is het altijd mijn uitlaadklep geweest; en nóg! Alles lekker even van je afschrijven, geeft direct ruimte in je hoofd. Zo ervaar ik dat tenminste… Ik word er blij van en het helpt me te relativeren. Geregeld zet ik persoonlijke berichtjes op mijn social media, liefst met wat humor & zelfspot. De herkenning van mensen is daarbij het grootste compliment!

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd? Ik ben een enorme natuurfreak, een flinke wandeling op de hei of in het bos; heerlijk! De zee kan ik ook enorm waarderen maar wanneer je in Gelderland woont is die helaas niet om de hoek. Ook proost ik graag met vrienden & familie, liefst met een lekker wijntje én hapjes. Want ja, gek op eten ben ik ook. Gelukkig kook ik graag. Oh en van zingen word ik ook heel blij, mijn kinderen trouwens minder…

Nu je iets meer over mij weet ben ik ook benieuwd naar jou! En vooral of ik je ergens mee mag helpen. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie, leuk om van je te horen. En wie weet is de volgende tekst voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven